Navigatie

postnl-banner.jpg

Voor vragen kun je mij altijd mailen naar info@label47.nl

Levertijd voor persoonlijke sieraden bedraagt 3-5 werkdagen,

Overige sieraden of accesoires probeer ik z.s.m. na ontvangst betaling te versturen.
 Verzenden:

Bezorgkosten zijn standaard €3,80 voor de brievenbus pakketjes tot €6,95 voor de grotere pakketen zoals tassen.  Nadat de betaling is ontvangen, word het pakje verstuurd. De gemiddelde levertijd bedraagt 3-5 werkdagen afhankelijk wanneer de betaling binnen is. In drukke periodes (feestdagen en rondom acties) kan het soms iets langer duren.

Zodra het pakket is afgegeven bij PostNL ligt de zorg buiten ons bereik. Wij dragen NIET de verantwoordelijkeid op het zoek raken of beschadigen van de post.

__________________________________________________________________________________________________________

Retouneren:

Indien een bestelling beschadigd of onvolledig is, dan mag het product ten alle tijden geretouneerd worden. Zie 'contact' pagina voor de adres gegevens.

Bij forse beschadiging  dient na aflevering binnen 24uur een foto te sturen naar info@label47.nl met het betreffende product en dan reageer ik z.s.m. om stappen te ondernemen!

Wenst u een product niet te houden, producten die geretournerd worden dienen binnen 48uur terug gestuurd te worden, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat het product niet gedragen is. 

Zodra een pakket is afgegeven bij PostNL ligt de zorg buiten ons bereik. Wij dragen NIET de verantwoordelijkeid op het zoek raken of beschadigen van de post nadat het door ons is afgegeven. Uw begrip hiervoor.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2018 LABEL47 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel