Navigatie

Ben jij benieuwd wie er achter Label 47 zit?

Lees hier meer...

 

Hier vind je verschillende blogs over mijn producten en wie ik ben. 

Hierin ga ik je persoonlijk vertellen waarom en wanneer ik ben begonnen met sieraden maken en vooral waarom nou juist het slagletteren?

Zo geef ik jullie een kijkje in mijn onderneming.

Veel leesplezier! Ik ga maar weer eens aan de 'slag'!

Mijn hobby is het verwerken van een dierbare herinnering in een bijzonder sieraad. Dit is mijn passie om een bijdrage te kunnen leveren aan iemand door middel van een sieraad met bijvoorbeeld een datum, naam of speciale quote. Een bijzondere tekst, naam van je (klein)kinderen of dierbare. Alles is mogelijk.

Wie zit er precies achter Label47?
Mijn naam is Kimberley (28jaar) en ik ben trotse eigenaresse van deze webshop! Sinds 2012 run ik al een eigen bedrijfje met parfum verkoop. Dit was altijd al een goedlopende bussiness, maar puur door middel van dropshipping. Sinds 2017 wilde ik meer met mijn eigen creatie verdienen en sieraden hebben altijd al mijn interesse gekregen. Je kent het wel .. Je zit lekker door je Social Media te scrollen en je ogen blijven altijd even hangen bij de handgemaakte sieraden. Ik ben altijd al gefascineerd hoe sommige toch zulke mooie tekst sieraden konden maken en vooral het denkwerk erachter. Zo gezegd zo gedaan, dat kan ik vast ook! Zo impulsief als ik soms kan zijn, heb ik direct een setje slagletters besteld en aan de slag! Met de dag wordt je zelf creatiever en door de grote concurrentie probeer je toch elke keer net iets anders te zijn dan anderen. Tot op heden vind ik het nog steeds super leuk om sieraden te maken en de berichten van klanten te lezen hoe super blij ze ermee zijn! Dat blijft toch het allerleukste.

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen tijdens het verwerken van een sieraad?

  

Lets keep in touch!

Instagram Label47  Facebook Label47 

Volg ons op Social Media 

Gastenboek

  • 24-01-2019 - Snelle service, ook via facebook. Tasje was al binnen 2...  lees meer
  • 18-06-2018 - Mijn sleutelhanger voor Vaderdag vorige week ontvangen. Hij was er...  lees meer
  • 16-01-2018 - Gisteren mijn kettinkje met initialen ontvangen. Thnx! Heel blij mee...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2019 LABEL47 DIERBARE TEKST SIERADEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel